Varis marxadors del CEA entre els 13 primers a la prova Ranking FEDME de Sevilla

La VI Marxa Nórdica Ciudad de Sevilla, prova Ranking FEDME, va acollir a varis marxadors del CEA el passat 2 d´Octubre.

Organitzada pel Club Nordic Walking Sevilla, la cursa es va desenvolupar en un circuit al parc de l´Alamillo amb un recorregut circular de 2´5 km., poc desnivell i amb un terreny de gespa i terra.

La categoria absoluta, juvenil i cadet va donar 4 voltes al circuit, per a completar 10km., mentre que els alevins i infantils, van fer 2 voltes, 5km.

Més de 200 competidors es varen donar cita en aquesta prova de Ranking, que a més a més disputava una de les proves del Campionat Autonòmic d´Andalusia.

De la categoria absoluta cal destacar que tres del marxadors del CEA van aconseguir entrar en els 13 primers llocs: Amadeo Benavent, 5é masculí i 3er VAM; Miguel Soler, 8é masculí i 1 VCM, i Carlos Requena, 13 masculí i 7é VAM.

L´única marxadora del CEA, Verónica Jerez, va obtindre també molt bons resultats: 10ª absoluta femenina i 5ª VAF.

Alejandro Rojas, aconseguí la 2na posició en la categoria cadet i el 32 en la classificació general.

En la categoria infantil, el més jove del CEA d´aquesta competició, Guillem Martí, també va pujar al pòdium sent el 3er.

Des del Centre Excursionista d’Alcoi volem agraïr la col·laboració dels nostres patrocinadors “Eat green”, “Gascó construcciones”, “Clínica Tajibo Alcoy”, “Kiero Factory”, “Piveka” i “Masia La Mota” pel seu suport en les nostres curses.

Top