BTT

Història de la Secció de BTT

La Secció de Bicicleta Tot Terreny (BTT) del Centre Excursionista d’Alcoi va estar fundada fa molts anys per un anterior grup que a poc a poc va cessar les seues activitats fins a desaparéixer.

Des de 2009, una part important de membres del Club BTT Matzem més tota la gent de la Penya Cocodrilo es varen integrar al CEA refundant la secció de BTT que en l’actualitat està composta per una heterogènia quantitat de ciclistes amb més de XXX integrants.

La secció BTT es reuneix cada primer divendres de mes als locals del CEA (normalment cap a les 19.30 h) on pots acudir per a informar-te en cas que desitges formar-ne part. En aquestes reunions es debaten qüestions per al seu funcionament, com el calendari d’activitats, federatives, equipaments, activitats especials, etc.

La secció té programades rutes tots els caps de setmana i disposa d’un calendari oficial per a tota la temporada, per als diumenges de matí, amb dos grups (A i B) amb diferents nivells de dificultat física i tècnica. A més de les eixides que apareixen al calendari, els dissabtes de matí s’organitzen eixides i existeix un tercer grup els diumenges amb rutes més senzilles, tècnicament parlant, i amb parada obligada per esmorzar en un bar.

A més de les eixides programades, una volta al mes o cada dos mesos solen organitzar-se eixides especials que comporten un desplaçament a altres indrets més llunyans per a realitzar rutes d’un dia sencer, o bé que requereixen una infraestructura especial. També s’organitzen en ocasions especials (ponts, vacances…) excursions que comporten més d’un dia o amb col·laboració d’altres seccions del Centre per a visitar llocs més llunyans i fer activitats mixtes (Montanejos, Pirineus…). En aquestes rutes cal apuntar-se prèviament per a organitzar aquestes infraestructures (cotxes, allotjament…).

Tot açò i molt més és la secció BTT del Centre Excursionista d’Alcoi. Si estàs interessat a formar-ne part, posant en contacte amb nosaltres.

Top