Seccions

Actualment, el Centre Excursionista d’Alcoi està format per set seccions: Activitats culturals, BTT, Escalada, Espeleologia, Juvenils, Muntanyisme i Orientació. En aquestes set seccions hi ha un nombrós grup de socis que desenvolupen activitats al llarg de tot l’any.

Durant cada temporada, les seccions duen a terme activitats de promoció mitjançant cursos d’iniciació. Aquests cursos aprofiten per a orientar, captar membres i donar una major seguretat en la realització de les diverses eixides.

De vegades les seccions fan activitats i eixides conjuntes per tal de fomentar el gust per la natura així com la convivència entre els membres de cada grup.

Un altre aspecte important és l’ajuda que es produeix a l’hora d’executar activitats de gran envergadura on la secció organitzadora compta amb el suport moral i humà de les altres seccions del CEA, com per exemple l’organització de la Pujada al Montcabrer o l’organització del Trofeu d’Orientació Ciutat d’Alcoi.

Molts divendres, al local social del CEA, els integrants de les seccions ens mostren a la pantalla les fotos i vídeos de les eixides realitzats la setmana anterior o durant els ponts festius i les vacances.

Com veieu, el CEA està viu i per nosaltres seria un plaer comptar amb la teua participació. De segur que alguna de les nostres seccions t’enganxarà.

Top