Juvenil

Història de la secció juvenil

La secció juvenil del Centre Excursionista d’Alcoi va ser creada l’any 1951 amb la intenció d’apropar el nostre jovent a la natura, al respecte pel medi ambient i a inculcar-los els valors de l’amistat, el respecte i el companyonia.

Mitjançant acampades de cap de setmana a refugis propers i no tan propers, excursions per les sendes del voltant, travesses per Pirineus, i moltes més activitats, els xiquets i xiquetes de la secció juvenil gaudeixen del contacte amb el seu entorn natural més proper i coneixen les meravelles mediambientals que estan un poc més lluny.

Com que totes les activitats es fan juntament amb xiquets i xiquetes de diferents edats i classes socials, aprenen a conviure amb persones diferents d’ells, aprenen a respectar-se i a compartir el que és seu.

A la secció juvenil també vetllem per l’educació dels valors més importants, celebrant altres dates assenyalades com el dia de l’arbre i el dia de la muntanya.

Amb les travesses que fem anualment des d’Alcoi a Gandia i a Benidorm, els xiquets i les xiquetes de la secció juvenil entenen que amb esforç es pot aconseguir qualsevol cosa.

La secció juvenil del CEA és molt més que caminar per la serra, és l’oportunitat de conéixer l’entorn en què vivim de la manera més divertida, compartint experiències amb altra gent i acompanyats de monitors i monitores que han crescut amb aquests mateixos valors dintre del Centre Excursionista.

Més informació ací.

Top