Podi per marxadors del CEA en la 3ª Prova de Copa d´Espanya FEDME a Bogarra

Un cap de semana més, cita per als competidors del Centre Excursionista Alcoi. Aquesta vegada a la localitat de Bogarra (Albacete) per a disputar el diumenge 9 d´octubre la 3ª prova de Copa d´Espanya Marxa Nòrdica FEDME.

Vora 120 participants van rècorrer els 12 km. de la prova absoluta, fent 5 voltes a un circuit de terra i senda, envoltat de natura, horta, arbres i riu. Una localitat xicoteta que es va volcar en l´organització de la cursa i de molts altres detalls per als participants.

Dels nostres marxadors, Verónica Jerez, va muntar al podi amb la 3ra VAF i 5ª absoluta femenina. Una ràpida i ascendent trajectòria en Marxa Nòrdica per a aquesta marxadora del CEA.

Els joves de l´equip també van obtindre grans resultats, destacant el 2n INF per a Guillem Martí, el 1er CAD per a Alejandro Rojas i el 4 INF per a Iver Rojas. El recorregut per a ells va ser de 5´5km.

Un gran treball el que estàn fent tots els més joves del CEA, els que van estar i també els que en aquesta ocasió no van poder acudir.

A la prova van acudir altres membres del CEA convocats per la Selecció Valenciana. És el cas de Miquel Soler, 2n VCM i Mª Covadonga Mora, 2na SNF, que van muntar a podi. També va fer una gran cursa convocat per la Selecció Valenciana, Carlos Requena, finalitzant 6é VAM.

Vam trobar a faltar a altres marxadors del CEA que per qüestions vàries finalment no van compartir amb la resta aquesta prova. Esperem coincidir prompte.

Pedro Romero i Laura Ramos van aconseguir les primeres posicions en la prova absoluta.

Des del Centre Excursionista d’Alcoi volem agraïr la col·laboració dels nostres patrocinadors “Eat green”, “Gascó construcciones”, “Clínica Tajibo Alcoy”, “Kiero Factory”, “Piveka” i “Masia La Mota” pel seu suport en les nostres curses.

 

Top