Prova escolar d’orientació a HORTA MAJOR (Alcoi)

La Lliga Intercomarcal d’Orientació Escolar d’Alacant és una proposta consolidada d’alguns dels clubs de la província i de la Federació Valenciana d’Orientació, que tenen com a objectiu promocionar la pràctica d’aquest esport en edats primerenques. Apropar l’activitat als nuclis urbans de cada població. La participació d’escolars ha anat en augment i és un espai ben pensat per a la promoció i pràctica d’aquest esport.

El calendari del circuit escolar fa una parada a la nostra ciutat. El proper 16 de desembre tindrà lloc a Alcoi la tercera prova de la lliga, en aquesta primera fase del curs. Els menors nascuts entre 2017 i 2006, podran inscriure’s gratuïtament amb la llicència dels Jocs Escolars de la CV.

El Centre Excursonista d’Alcoi i el Centre d’Esports de l’Ajuntament organitzen una vegada més, un dels esdeveniments esportius més enriquidors i familiars del nostre municipi. Aquesta vegada contem amb la col·laboració del CEIP Horta Major, que obrirà les seues portes per gaudir d’una jornada d’orientació per a xiquets i famílies. En horari de 9:30h a 12:00h, els participants podran provar els diferents recorreguts i activitats dissenyades per edats i dificultat.

Les activitats programades són:

  • Correlín. Recorregut senzill d’orientació, però amb dibuixos adaptat a edats infantils.
  • Circuit curt: recorregut dorientació de nivell bàsic.
  • Circuit llarg: recorregut d’orientació de nivell mitjà que tindria com a referència la categoria infantil.
  • Go4-O i laberints: jocs d’orientació per a totes les edats (no puntuable).

La inscripció es realitzarà mitjançant formulari: https://forms.gle/EEZ4L314UoKUwRLi7 Es fixa de termini fins dijous 16-12-2023 a les 14:00h.

+ Informació: www.fedocv.org

Top