GRANS RESULTATS A LA COPA AUTONÒMICA PER AL CEA

 

El darrer cap de setmana, el dissabte 21 d´octubre, es va realitzar la 4ª prova de Copa de Marxa Nòrdica de la Comunitat Valenciana a Paterna. Aquesta era l´última prova del 2023 a nivell autonòmic, amb la qual cosa, també es van atorgar els resultats finals de la Copa Autonòmica.

La prova de Paterna es va realitzar a l´àrea recreativa de la Pinada, la Lloma Llarga i va estar organitzada pel “Descubre Club de Senderismo y Marcha Nórdica”.

Pel que respecta als resultats acumulats de Copa, tenim grans resultats tant en les categories absolutes com als infantils i cadets.

Comencem destacant els infantils amb la 1ª posició per a Guillem Martí, i els cadets amb Liz Ferrandiz, 2ª classificada i Alejandro Rojas, amb la 1ª posició. El futur de la marxa nórdica ja està açí i vénen mostrant les ganes que ténen de créixer i evolucionar dins d´aquesta disciplina. Enhorabona jòvens! Endavant!

En l´absoluta masculina, Andrés Fuset aconseguí la 1ª categoría Senior i José Miguel López, la 3ª Veterans A. Molt a prop quedaren Amadeo Benavent amb la 4ª Veterans A; així com Xavier Ferrándiz, 6ª posició Veterans B i Dani Chazarra, 7º Veterans B.

En l´absoluta femenina, Verónica Jérez aconseguí finalitzar la temporada amb la 1ª posició Veteranes A, al igual que Nani Gisbert, 1ª Veteranes B. No oblidem a Belén Pérez que ha acabat la temporada amb la 4ª en Veteranes A.

Uns resultats molt satisfactoris i que mostren el gran treball i constància dels marxadors del CEA.

Pròpiament, respecte a la prova de Paterna, els resultats varen ser:
-José Miguel López, 3º VET A
-Andrés Fuset, 1º SEN
-Amadeo Benavent, 4º VET A
-Xavier Ferrándiz, 4º VET B
-Dani Chazarra, 7º VET B
-Verónica Jerez, 1ª VET A
-Nani Gisbert, 1ª VET B
-Belén Pérez, 6ª VET A
-Guillem Martí, 1º INF
-Liz Ferrándiz, 3ª CAD
-Alejandro Rojas, 1º CAD

Acabada la temporada de competicions autonòmiques, el proper 11 de novembre alguns membres del CEA acudirán a l´ultima prova de Copa d´Espanya a Ceuta.

Donar l´enhorabona a tots els marxadors del CEA que tota la temporada han treballat de valent per a obtindre grans resultats, amb podi o sense ell, però en base al seu esforç i dedicació diària.

També a la resta de clubs i companys esportistes que han permés gaudir de les competicions, així com als àrbrits, FEMECV i demés personal que han fet possible tota la tasca de desenvolupament de les competicions i esdeveniments relacionats amb la marxa nórdica a la nostra Comunitat.

Top