El orientadors del CEA triomfen al campionat d’Espanya de Bici Orientació Ultra Score.

El cap de setmana passat vam tindre l’oportunitat de veure diversos orientadors alcoians en una de les cites més importants del circuit nacional de curses de bici orientació.

El dissabte 15 d’octubre es va celebrar el Campionat d’Espanya d’Ultra Score MTBO a Casas Ibáñez (Albacete). Una prova d’ultra distància on els corredors devien cobrir en un temps definit el màxim de punts possibles.

Les diferents categories van competir en una forquilla de temps entre les 2 i les 6 hores de carrera en autosuficiència.

El resultat més destacat dels alcoians va ser a càrrec de Joan Montes, que va demostrar una vegada més, que és un dels principals exponents d’aquest esport a qualsevol de les seves disciplines. La seva gran temporada a les proves a peu, es complementa ara amb els resultats sobre les dues rodes.

Laura Sellés, també va demostrar que els nostres joves esportistes estan xafant fort. L’orientadora del Centre Excursionista d’Alcoi, va aconseguir pujar al tercer escaló del podi a la categoria sub-15.

Pitjor sort va córrer la parella de bikers veterans, Juan Antonio Montes i Raül Solbes, que competien en la categoria absoluta parelles. Els problemes mecànics es van succeir des del principi de carrera, i van anar arrossegant-los fins al final. Un error en l’estratègia de carrera, sumat al temps perdut pels problemes d’una de les bicis, va fer que la parella d’orientadors foren penalitzats en la seva puntuació final.

La propera cita en què prendran part els orientadors serà al Campionat de la Comunitat Valenciana que es disputarà a Alacant al mes de novembre.

Top