Marató de Confrides i Sprint Trail Santa Ana, objectius d’aquest últim cap de setmana

Este cap de setmana els membres de la secció de trail del CEA han participat en dues competicions d’estils diferents, la Marató de Confrides, amb 43km i +2600m i l’Sprint trail Santa Ana, amb 11km i +200m.

En primer lloc, cal destacar l’impressionant segon lloc d’Ion Lobodan, amb una diferència d’aproximadament 6 minuts del guanyador. Durant quasi tot el recorregut de la carrera, Ion va ser capaç de seguir el ritme del primer, tot i que als últims quilòmetres se li va escapar. En el cas d’Efrén Mira, va aconseguir un agredolç 15é lloc que, encara que és un molt bon resultat, no superava les expectatives d’Efrén per a aquesta carrera. Seguidament, i amb un meritori lloc 51 en la seua primera marató de muntanya, Gabriel Delgado va aconseguir afrontar les dificultats que va trobar durant el recorregut. Malauradament, Raúl Barrachina va haver d’abandonar al voltant del quilòmetre 28, on el seu cos i les forces van començar a flaquejar. Cal dir que el dissabte 14 a Confrides la calor era intensa, ja que se superaven els 25 graus, cosa que va dificultar que els corredors pogueren participar al màxim nivell.

Ion a una fotos d’Angel Moreno Marcos

Gabriel Delgado al seu debut en Marató de muntanya. Foto d ‘Angel Moreno Marcos

Efrén. Foto d ‘Angel Moreno Marcos

No podem deixar de banda la participació de David Miró en aquesta marató que, tot i no pretendre acabar-la, buscava provar com responia els tendons d’Aquil·les, per a la qual cosa va completar part del recorregut a fi de gaudir de la serra i les amistats que comporten les carreres de muntanya. A més a més, David va aprofitar per a prendre nota del marcatge tècnic i dels avituallaments amb l’objectiu d’elaborar un gran projecte de Trail Running, que s’anunciarà en breu i on la direcció del Trail de Confrides formarà part dins un apartat tècnic i específic del marcatge de circuits.

El diumenge 15, Javier Gomicia i Jorge Peinado van participar en l’Sprint Trail Santa Ana, el qual forma part de circuit CursAlcoi – La Lliga de Curses d’Alcoi. Javier va quedar en 4a posició i amb bones sensacions per a una carrera de curt recorregut però molta intensitat i Jorge Peinado, encara que arrossega una xicoteta lesió al peu, va acabar al lloc 69.