Gran final de Copa FEMECV de Marxa Nòrdica per a la secció de MN del CEA

Els atletes del nostre club finalitzen la Copa FEMECV de Marxa Nòrdica amb bons resultats i diversos pòdiums, on han destacat Nany Gisbert, amb una segona posició i Miguel Soler amb un tercer lloc al pòdium.

El passat 30 d’abril va tindre lloc la 3a prova de la Copa de Marxa Nòrdica de la FEMECV i el primer trofeu Paterna, ciutat del foc. El circuit es va localitzar en el polígon Tàctica de Paterna, un terreny de firme hormigó imprés. La suma dels anteriors resultats van donar lloc a la classificació final de la Copa de la FEMECV, on els nostres marxadors van obtindre diversos pòdiums.

Per una banda, la nostra marxadora Nany Gisbert va aconseguir la segona posició femenina absoluta, mentre que Miguel Soler va obtindre un tercer lloc en la masculina.

En aquesta cursa, els esportistes del nostre club van destacar en totes les categories. Belén va quedar segona en la categoria “Veterà A” i Amadeo Benavent tercer en la mateixa línia.

Pel que fa als sèniors, en la categoria femenina Cinthya va quedar tercera i Maria Mora va obtindre un primer lloc, mentre que Erik Coronado va quedar tercer entre els corredors masculins. A més, Noelia Rubio-Quntanilla va finalitzar la cursa quedant la primera de la seua categoria “Promesa”.

Les futures promeses també van destacar en aqeusta classificació, Itziar Chazarra i Alejandro Rojas van obtindre un segon lloc en la categoria “Cadete” femenina i masculina respectivament i els infantils de la casa Guillem Martí i Liz Ferrándiz van aconseguir els dos la primera posició.

Des del Centre Excursionista d’Alcoi volem agrair la col·laboració dels nostres patrocinadors “Eat green”, “Gascó construcciones”, “Clínica Tajibo Alcoy”, “Kiero Factory”, “Piveka” i “Masia La Mota” pel seu suport en les nostres carreres.

Enhorabona a tots i a totes!

Top