Cap de setmana amb representació de membres de la secció de trail al Cross Nocturn dels Salesians i al Trail d’Anna.

El divendres 6 de maig, Jorge Peinado i Oscar Sanchis representaven la secció de Trail del CEA al Cross Nocturn del Salesians. Prova que compta al seu grup organitzador amb altre company de la secció, David Miró.

David Miró, organitzador i membre de la secció de Trail del CEA

Prova amb prop de 500 corredors organitzada pels carrers més emblemàtics d’Alcoi a la que no li van faltar escales, girs de 180 graus, baixades, pujades… un circuit de cross amb duresa que els nostres membres van superar amb nota, aturant el crono en 35:31 Óscar i 42:14 Jorge amb uns notables 6 i 34 posicions de la general i 2 i 34 de la seua categoria respectivament.

Jorge Peinado, prop d’entrar a meta

El diumenge, novament Óscar disputava altra competició, aquesta de Trail a Anna, amb un recorregut de 26000 m retallat 2000 m a conseqüència del canvi de circuit, ja que les passades pluges van deixar un tram impracticable. En aquesta ocasió Óscar donava la sorpresa quedant segon de la classificació general i primer de la seua categoria, aturant el crono en 2 h 16 minuts , a soles 30 segons per darrere del reconegut esportista youtuber Juan María Jiménez.

Óscar Sanchis, com a segon classificat del V Trail d’Anna

La resta de l’equip va continuar amb la seua preparació ja que el proper cap de setmana un bon nombre de la nostra secció participarà a la Marató de Confrides, entre ells Gabriel Delgado, Raúl Barrachina, Efrén Mira, Javier Gomicia, Ion Eduard i Mauro Pastor, als que desitgem molta sort.

 

Més informació de les curses:

Classificacions III Cross Salesians

Classifacions V Tral Anna

Top