Festa de l’esport escolar a Alcoi

La IV prova de la Lliga Intercomarcal de la província d’Alacant s’ha disputat a la nostra ciutat. El Centre Excursionista d’Alcoi ha organitzat una gran jornada esportiva per apropar l’orientació a xiquets de totes les edats.

La jornada ha tingut lloc al parc de Batoi i els traçats han recorregut diferents zones del barri. Barrejant zones tècnicament molt diferenciades i convertint el mapa en un excepcional escenari per a la pràctica d’aquesta disciplina.

D’altra banda, la prova de MTB-O s’ha dut a terme pels voltants de la via verda. L’entorn d’aquesta antiga via de tren que travessa diferents túnels i ponts, ens ha endisant en un túnel del temps per a viatjar al passat. Majors i menuts han gaudit d’un paratge de conte.

Quasi setanta escolars han participat d’aquesta festa de l’esport, que forma part de la Lliga Intercomarcal d’Alacant i de la Endurance School League de multi esport a nivell local.

Gràcies al suport del Centre d’Esports de l’Ajuntament d’Alcoi, la Federació Valenciana d’Orientació (FEDOCV) i l’escola Edurance School 22ers, s’ha pogut viure aquesta fantàstica jornada d’esport a l’aire lliure que pertany als Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana.

Més informació: https://www.fedocv.org/orientacion-en-edad-escolar/pruebas-locales/lliga-intercomarcal/1724-4-prueba-liga-escolar-intercomarcal-de-orientacion-de-alicante-20222023-alcoy 

 

Top