Àlex Mora és homenatjat a la FESCAM

La regidoria d’esports de l’Ajuntament d’Alcoi va organitzar una nova edició de la FESCAM. Un acte on cadascun dels clubs esportius que tenen modalitats de carrera a la nostra ciutat, reconeix un dels seus participants. L’acte va tindre lloc el passat divendres 25 de febrer a l’Àgora.

Aquest esdeveniment reconeix no sols a corredors, sinò a qualsevol persona que en cadascuna de les entitats esportives, destaca pel seu treball i suport a l’organització.

El Centre Excursionista d’Alcoi és una de les societats amb major nombre de socis. Un club de clubs. Des de sempre una família formada per moltes seccions.

És evident que els clubs són les persones i així ho demostren aquest tipus de esdeveniments. El nostre sempre ha destacat per comptar amb socis entregats, compromesos i identificats amb el seu escut.

La persona a la que vam fer el nostre reconeixement particular, sobreix per haver dedicat tota la seva vida al CEA. Un esportista que ha destacat per la seva versatilitat i domini de vàries disciplines. Un defensor a ultrança dels valors culturals i naturals del nostre entorn. I un embaixador de la nostra terra allà on ha portat el seu esperit aventurer com a bandera. 

Àlex Mora porta practicant l’escalada des dels 15 anys de vida. Més de 30 anys penjat de les parets d’innumerables muntanyes. I ha fet de la seva passió, del seu esport i de la seva professió, la seua forma de vida. Un home que ha estat en els moments més delicats del club i que ha treballat per ajudar sempre als demés.

Pert tot això, el CEA reconeix el seu compromís i li atorga aquest premi FESCAM 2022.

Top