Campionat Autonòmic SPRINT Orientació

El passat diumenge 13 de febrer es va celebrar el Campionat Autonòmic de Sprint, corresponent a la 2ª prova de la Lliga Autonòmica de la Comunitat Valenciana d’Orientació 2022, al municipi de Borriol (Castelló).

Els corredors arribats de tota la geografia de la Comunitat, van poder disfrutar d’una cursa molt divertida pels carrers del casc antic de la localitat de Borriol. Els orientadors del Centre Excursionista Alcoi, es van desplaçar fins a Castelló, per disputar el primer títol autonòmic de la temporada.

Els joves esportistes del club, van aconseguir una destacada classificació a les categories inferiors. Carmela Montes es proclamà campiona en F-12 i Adriana Montes va pujar al segon esglaó del pódium al recorregut de promoció groc.

D’altra banda, el soci Joan Montes, que milita al club Colivenc, va debutar a la categoria cadet, amb un trionf que demostra la seua bona adaptació a les noves exigències físiques i tècniques dels recorreguts M-16.