Últim semestre intens de la secció de trail del Centre Excursionista Alcoi

Trail Solidari

Últim semestre del 2021 amb moltes competicions disputades pels membres del Club.

En Agost, tots els esportistes del club estaven preparant les seues competicions de final d’any, però no va llevar perquè dos membres, Óscar i David, es desplaçaren un cap de setmana a terres basques per a fer el recorregut de la mítica Marató de Zegama. Cap de setmana intens, ja que van aprofitar per a fer el recorregut del quilòmetre vertical 12 km y 1260+ i la Marató 45 km y 2750+. El poble de Zegama després de suspendre l’emblemàtica cursa a juny, ha apostat per una cursa virtual en la qual els corredors podien fer el circuit el dia i hora triats. Modalitat que van aprofitar els nostres dos corredors per disfrutar de valent d’aquest meravellós entorn natural.

ZEGAMA

El final d’agost també es va disputar la cursa Camins de Cabres, dura per la dura climatologia de Genovés d’humitat i calor, en la que Óscar Sanchis va fer 10ª posició a la cursa de 33km amb un temps de 5h i 2 minuts.

A setembre, Óscar Sanchis, un dels membres més actius del Club, es va traslladar a Novelda per disputar el Campionat Autonòmic Federat de Carrera Vertical. La classificació final el va deixar en un meritori cinquè lloc de la general i segon a la seua categoria.

Vertical Novelda

El 3 d’octubre va tindre lloc la clàssica Pujada al Montcabrer, cursa que fa la seua XXI edició, organitzada i planificada de forma impecable pel Club. Molts integrants van ajudar al con transcurs de la mateixa, però no va llevar que altres competiren i deixant al club en molt bon lloc. Els integrants del club que van participar van ser:

Montcabrer

Dues setmanes més tard, el 16 d’octubre, altra assentada prova de trail es va disputar a la ciutat d’Alcoi, el Trail Solidari, on el nostre banderers Ion, Efrén, David i Oscar van realitzar un meritori 4é lloc de la general i primers locals.

El 5 i 6 de novembre, Ion Eduard Labodan i Óscar Sanchis, és traslladaven a Montanejos per disputar les curses de 55k i 30k, respectivament. El dissabte, Ion feia medalla de xocolate quedant en quart lloc tan en general com categoria i Óscar el diumenge feia una cinquena posició de la general i primer veterà de la cursa de 30k.