CEA referent de l’esport de l’orientació a nivell escolar

La II Prova Escolar de la Lliga Intercomarcal d’Alacant, organitzada pel Centre Excursionista d’Alcoi i el Centre d’Esport, va ser un reclam per als joves orientadors de tota la comarca. 

El passat dissabte dia 11, Alcoi va tornar a ser sede de l’esport de base a la modalitat d’orientació. La prova es va desenvolupar al Poliesportiu Francisco Laporta i els voltants de la Via Verda. El millor escenari possible per a la iniciació  d’aquest esport.

Xiquets de totes les edats i famílies van poder gaudir d’un ventall de opcions molt variades per a la pràctica de l’orientació. Recorreguts de diferent dificultat tècnica, laberints, jocs amb bases electròniques (Go4-O), recorreguts inclusius, bici orientació,… Sens dubte, una jornada molt enriquidora per als escolars d’Alcoi i província. 

Amb aquest esdeveniment es fomenta el coneixement d’una disciplina en constant creixement, que aporta a les noves generacions, un nombre significatiu d’habilitats necessàries per a la vida i en especial, una experiència inmillorable amb la natura. 

Top