Segona posició femenina i masculina al campionat autonòmic per clubs per al CEA

El dissabte 6 de maig vam acollir i organitzar a Alcoi el Campionat Autonòmic Individual i per Clubs de Marxa Nòrdica, tenint com a punt d’eixida i meta la pista d’atletisme del poliesportiu Francisco Laporta.

Una de les proves amb més participants de la Comunitat Valenciana de marxa nòrdica, ja que vora 190 esportistes van competir a les diverses categories. Des dels més menuts, les categories de prebenjamins i benjamins, que el seu recorregut va ser de 1´2km.; els alevins i infantils 5´8km.; els cadets i promoció 8´7km.; i l´absoluta amb 11,6 km i un desnivell de +168m.

El terreny de la competició va ser variat amb diversos ferms i canvis de traçat, fent-la una prova tècnica, però també amena i amb visibilitat i trobada al llarg del recorregut amb la resta de competidors.

Cal destacar que a més a més, vam comptar com a participants, per primera vegada a la Comunitat Valenciana amb dues parelles de marxadors amb discapacitat visual (i els seus respectius acompanyants). Un orgull haver compartit cursa amb ells, i una gran emoció per veure com és possible l´integració i inclusió també a la marxa nórdica.

A nivell de club, tant els xics com les xiques del CEA van aconseguir la segona posició autonòmica. L´equip femení estigué integrat per Verónica Jerez, Amelia Gisbert, Belén Pérez i Bea Vilaplana. L´equip masculí comptà amb José Miguel López, Andrés Fuset, Carlos Requena, Amadeo Benavent, Xavi Ferrándiz, Miguel Soler i Dani Chazarra. Enhorabona campions! L´esforç i el bon treball en equip en marxa nòrdica han estat presents durant tota la cursa.

La primera posició del campionat de clubs autonòmic tant masculí com femení va ser per al Marató Crevillent i la tercera també en tots dos sexes per al Club Costa Blanca d´Elx. Felicitacions també per als dos, i per a la resta de clubs que ens van acompanyar.

A nivel individual, els resultats també van ser positius per al CEA al Campionat Autonòmic Individual.

Destaquem en primer lloc als més joves del nostre club, tots van muntar a podi i han evolucionat molt tant a nivel tècnic com en velocitat. Guillem Martí, tercer infantil; Liz Ferrándiz, primera cadet; Alejandro Rojas, primer cadet.

De les categories absolutes, destacar especialment la cursa de Verónica Jerez, que a més a més de la primera posició en la seua categoria, també va ser la primera dona de la classificació general.

La resta de membres del CEA, també amb molt bones posicions:

-Andrés Fuset, 2 SNM

-Jose Miguel López, 3 VAM
-Carlos Requena, 5 VAM
-Amadeo Benavent, 6 VAM
-Verónica Jerez, 1 VAF
-Miguel Soler, 1 VCM
-Xavi Ferrándiz, 7 VBM
-Amelia Gisbert, 1 VBF
-Dani Chazarra, 10 VBM
-Bea Vilaplana, 7 VAF
-Belén Pérez, 10 VAF

A continuar treballant! Enhorabona a tots!

Agraïr a tots els esportistes que acudiren, als voluntaris, així com als patrocinadors i organitzadors que van fer posible aquest esdeveniment.

Top