El CEA entre els 5 primers equips nacionals en competició per clubs

El passat 15 d´abril a El Toyo (Almeria) va tindre lloc el Campionat d’Espanya IBERDROLA de Clubs FEDME de Marxa Nòrdica. Aquesta prova es va desenvolupar en un circuit, al Parc Natural de Cap de Gata – Níjar, de 3 quilòmetres als quals els participants van fer 4 voltes.

La representació va ser de més de 300 esportistes, amb 20 clubs i 34 equips: 20 masculins i 14 femenins.

L´equip femení del CEA va obtindre la 4ª posició, amb un equip format per Verónica Jerez, Amelia Gisbert, Belén Pérez i Beatriz Vilaplana, acumulant 85 punts.

L´equip masculí alcoià va aconseguir la 5ª posició amb un total de 92 punts. Van puntuar Miguel Vicente Soler, José Miguel López, Andrés Fuset i Carlos Requena. A més a més, van comptar amb la participació d´altres companys d´equip que van recolçar en tot moment la cursa com Amadeo Benavent i Xavi Ferrándiz.

L´equip que va obtindre la primera posició va ser el Club d’Atletisme Marató Crevillent amb 19 punts. El podi de la competició per equips el van completar el Club Esportiu Multiesport Huelva, amb 61 punts, i el Club Esportiu Nordic Walking Sevilla, amb 69 punts.

En la categoria femenina el Club d’Atletisme Marató Crevillent també es va imposar. El Club Escalada Marbella i el Club Esportiu Multiesport Huelva van aconseguir el segon i tercer lloc, respectivament.

A nivell individual, Pedro Romero arribà a meta el primer.

I dels nostres competidors:
-Miguel Vicente Soler: 6º general, 1 categoria VCM.
-José Miguel López: 8é general, 6é VAM.
-Andrés Fuset: 36 general, 7é SNM.
-Carlos Requena: 37 general, 15 VAM.
-Xavi Ferrándiz: 85 general, 31 VBM.
-Alejandro Rojas: 1CDM.
-Verónica Jerez: 4ª general, 2ª VAF.
-Amelia Gisbert: 16 general, 5ª VBF.
-Belén Pérez: 31 general, 13 VAF.
-Beatriz Vilaplana: 34 general, 14 VAF.

Una gran tasca en equip la dels nostres esportistes en aquesta competició nacional per equips i uns resultats molt satisfactoris. Enhorabona!

Top