Gran Triomf De La Marxa Nòrdica Valenciana amb Representació dels Marxadors Alcoians

En diumenge passat 6 de juny, la Corunya es va convertir en la capital nacional de la Marxa Nòrdica i tres dels nostres marxadors van assitir com a membres de la selecció Valenciana FEMECV. Amelia, Raúl i Carlos.

La selecció Valenciana de Marxa Nòrdica de la FEMECV va participar quasi al complet amb catorze esportistes: sis conformant l’equip femení i huit el masculí. Una prova dura, no tant pels seus 14 quilòmetres sinó per la important pressió ambiental derivada de les novetats a les quals obligava el protocol Covid-19. L’eixida, l’arribada, l’avituallament, el lliurament de premis, la publicació de resultats, tot s’ha vist afectat per les mesures i decisions adoptades.

Encara així, els resultats per a la selecció Valenciana han sigut excel·lents, fruit d’un profund treball tècnic i un bon pla d’entrenament:

un segon lloc nacional per a l’equip masculí que el converteix en sub-campió d’Espanya 2021 a només tres punts del primer lloc.

i un quart lloc de l’equip femení d’entre huit equips aspirants.

A més del primer lloc absolut per a Ramón Álvarez, que es proclama novament com a Campió d’Espanya 2021

Erik Coronado, primer lloc en la seua categoria PROMESA i per tant Campió d’Espanya;
Noelia Rubio Quintanilla, segon lloc en la seua categoria PROMESA sub-campiona d’Espanya
 i els quarts llocs d’Amelia Gisbert en VB-F i de Xavi Llopis en VB-M.