Els nostres marxadors nòrdics destaquen en el Campionat Autonómic Individual en el Monte Orgegia

El passat 20 de març va tindre lloc el Campionat Autonòmic Individual de Marxa Nòrdica en
les pistes del Monte Orgegia, Parc Forestal d’Alacant. A causa de la suspensió de la II Copa
de Marxa Nòrdica, la FEMECV va decidir que el Campionat Autonòmic puntuara, a més,
com a II Prova de Copa.
El circuit va tindre una distància de 3,19 km amb un desnivell positiu de 70 metres. Els
atletes de la categoria Absoluta van haver de donar 4 voltes, és a dir, van recórrer 12,76 km
amb un desnivell total de 280 metres positius, mentre que els Cadetes van fer un total de 3
voltes (9,57 km) i els Infantils dues voltes (6,38 km).
La nostra marxadora del CEA, Nany Gisbert, va destacar al pòdium absolut amb una segona
posició. Per la seua part, Maria Mora va quedar primera en la categoria “Sènior” femenina i
Cinthyia Giménez segona en aquesta mateixa categoria. També la marxadora Noelia
Rubí-Quntanilla va aconseguir el primer lloc en la seua categoria “Promesa”.
En la mateixa línia, els nostres marxadors masculins van obtindre molt bones posicions en les
seues respectives categories. Miguel Soler va quedar primer en la categoria “Veterano-C”,
Erik Coronado va alcançar la segona posició en “Sènior” i Amadeo Benavent va quedar
tercer en la categoria “Veterano A”.
Cal destacar també els excel·lents resultats dels atletes més joves del CEA. Els nostres
marxadors infantils, Guillem Martí i Liz Ferrándiz van aconseguir el primer lloc tant en la
categoria masculina com en la femenina, respectivament. A més, Alejandro Rojas va quedar
primer en la categoria “Cadete” masculí i Itziar tercera en la femenina.
Des del Centre Excursionista d’Alcoi volem agrair la col·laboració dels nostres patrocinadors
“Eat green”, “Gascó construcciones”, “Clínica Tajibo Alcoy”, “Kiero Factory”, “Piveka” i
“Masia La Mota” pel seu suport en les nostres carreres.