XIII Pujada al Montcabrer

XIII PUJADA AL MONTCABRER • ALCOI 2012

Per veure les fotos anar a P. MONTCABRER / Galeria de fotos

Aquest matí 20 de maig, s’ha celebrat la tretzena edició d’aquesta clàssica cursa de muntanya, el dia ha resultat esplèndid per córrer, baix un sol radiant i una mica de vent.
Els 316 participants han tingut un bon nivell físic cosa que ha fet que al voltant de les 12’30 ja havien arribat quasi tots el corredors/ores a la meta.
La victòria, tant al cim com a la arribada, ha segut per a l’alcoià Emili Sellés amb un temps de 1h 34’15”, en segòn i tercer lloc, arribant junts a meta, ha segut per a Carlos Pascual i Robert López.

El triomf femení, també al cim i a l’arribada, a segut per Alícia Hernández de Petrer amb un temps de 2h 04’25” , segona la alcoiana Silvia Alós i en tercer lloc Mari Carmen Tamarit d’Ontinyent.
Altres corredors locals que han arribat amb una esplèndida posició han segut:
Jéssica Mataix 3a, Míriam Ruiz 7a en sènior femení. Raúl Barrachina i Miguel Pérez, 24è i 25è a sèniors. Mila Seguí 5a en veteranes, Cristina Abad campiona en màster femení, Rafa Matarredona primer alcoià en Veterans, Jordi Botella primer alcoià en màsters i finalment Miguel Peidró campió a la categoria súper-màsters.

Classificació general per categories

Per veure totes les classificacions aneu a P. Montcabrer / Classificacions

En breu fotos de la cursa a P. Montcabrer / Galeria de fotos

EL CEA agraeix a tots i a totes la vostra participació, fins el proper any!!

Top