Un gran nombre d’escolars recorren els carrers de la Zona Nord practicant orientació

El barri de la Zona Nord d’Alcoi va ser l’escenari de la cinquena prova de la Lliga Intercomarcal de la província d’Alacant d’orientació escolar, organitzada pel Centre Excursionista d’Alcoi i el Centre d’Esports de l’Ajuntament d’Alcoi. Vora 60 escolars de tota la província van participar en aquesta emocionant competició, disputada en una jornada matinal en un dels mapes urbans més complets de la ciutat.

La prova va consistir en 3 traçats de diferent nivell tècnic. Els joves van realitzar els recorreguts dissenyats específicament per al seu grup d’edat, el que va permetre als joves orientadors tindre un desafiament adequat a les seues habilitats.

Aquesta prova també pertany a la Endurance Sport League. Lliga local de multiesport que ha tingut una molt bona acollida entre els xiquets de la nostra ciutat.

Els organitzadors es mostren molt satisfets amb el grau d’implicació dels centres escolars d’Alcoi, especialment els que han obert les seues instal·lacions (Miguel Hernández i Arnauda) per utlitzar-les com a part del mapa. Esperen seguir donant suport i promovent el desenvolupament de l’esport d’orientació en la nostra Comunitat.

La pròxima cursa de la lliga escolar es celebrarà el 4 de març a la localitat veïna de Tibi.

+info: https://www.fedocv.org/orientacion-en-edad-escolar/pruebas-locales/lliga-intercomarcal/1738-5-prueba-liga-escolar-intercomarcal-de-orientacion-de-alicante-20222023-alcoy

Imatges Sara Seguí: https://drive.google.com/drive/folders/159NLj1m3j_gUgfldn1Xga_soFUK3OFic

Top