UltraScore de la secció d’orientació del CEA a Castella-la Manxa

El passat dissabte 15 de maig es va celebrar el Campionat d’Espanya de Ultrascore Rogaine de MTBO a Agramón (Albacete). Aquesta prova se celebrava per primera vegada després de la cancel·lació a causa del COVID-19.

El Ultrascore MTBO és una especialitat de l’Esport d’Orientació en la qual el recorregut és lliure, tenint cada control una puntuació diferent, i sent l’objectiu aconseguir la màxima puntuació dins del límit de temps. No és necessari seguir cap ordre entre balises, és a dir, les corredores i corredors defineixen l’estratègia de carrera i han d’aconseguir la màxima puntuació possible dintre dels temps establert.

El campionat va ser organitzat pel club Adventure Bike, juntament amb la Federació d’Orientació de Castella-la Manxa, i es contemplaven diferents categories oficials (M/F-15, M/F-17, M/F-20, M/F-Sènior, M/F-40, M/F-50, M/F-60 i Absoluta Parelles).

Doncs fins a Agramón va viatjar un grup de representants del CEA i a més a més, després de 2, 4 i 6 hores (segons cadascuna de les categories) “perduts” per serres castellano manxegues, varen tornar amb bons resultats: