“Rutón playero 2018” – Diumenge 16 de setembre de 2018

Excursió d’inici de temporada del CEA on farem un recorregut nord-sud vorejant unes quantes cales emblemàtiques de la Costa Blanca. I si el temps acompanya anirem banyant-se per les caletes per on passem.

PLANTEJAMENT DE L’EIXIDA

Per fer aquesta activitat caldrà apuntar-se ingressant una quantitat de 20€* al compte corrent del CEA: ES66 0081 0267 8000 0166 6572  indicant GRANADELLA i el nom i cognoms. Hi ha de termini per fer la inscripció fins el dijous 6 de setembre (no es tornaran els diners a no ser que siga una causa major justificada). El nombre de participants estarà limitar a un màxim de 30 participants (limitat bàsicament per l’aforo de comensals del restaurant i perquè l’autobús per baixar a la Granadella siga de dimensions reduïdes) si no es completen les 30 places pels socis podran inscriure’s els no socis sols durant el divendres 7 de setembre, el cost en aquest cas serà de 30€.

EIXIDA

L’eixida es farà en l’autobús a les 6.30 hores des dels antics jutjats, aquest ens deixarà en La Granadella i arreplegarà a Moraira després de dinar en un restaurant de Moraira ens durà de tornada cap Alcoi.

RECORREGUT  – 15 km  – dificultat mitja

Eixirem des de la Cala de la Granadella passarem pel barranquet de la Xapa, per les restes del castell de la Granadella, penya-segats del mirador de Llevant del camí del Poble Nou a la Granadella, pel barranc de Martorell, per les Cumbres del Sol, el barranc de l’Infern, la Cala dels Testos (esmorzar i bany), la Cala de Moraig, el sender local V 50-Barranc de la Viuda -Cala Llebeig – Cala Moraig, la Punta l´Aldera i Bufit del Bou, el Balcó Cala Llebeig i Cala Pinos, El morro de Tamarit, la Cova de la Cendra, la Torre de Guaita (Torre del Cap d’Or), la Platja del Portet, el Castell de Moraira i finalment a les 14.30 a la Platja de L’Ampolla

Cal estar federat o tenir alguna mena d’assegurança esportiva.

* Aquest preu és una quantitat prou aproximada al cost que sortirà del viatge en autobús i el dinar però pot ser s’incremente una mica perquè està per tancar el preu amb el restaurant.

Top