MONTANEJOS AL PONT DE SANT JOSEP

Les seccions de Muntanyisme, Juvenils, Escalada i Bicicleta de muntanya del CEA realitzaran en aquest pont de Sant Josep activitats a la natura a la zona de Montanejos (Castelló).
Hem contat amb la amb una participació de 48 adults i 6 xiquets.
El divendres ja estaven quasi tots hostatjats als apartament CAMPUEBLA.


ACTIVITATS REALITZADES

Per veure les fotos anar a  GALERIA

MATÍ de dissabte 19 de març

SECCIÓ MUNTANYISME i JUVENILS

Artejuela – Los Catalanes de 14’3 km. Temps: 6.00 hores


Es va optar per acurtar l’excursió d’aquest dia per tal d’arribar a Montanejos a dinar i també degut a l’assistència de nombrosos xiquets.

La volta, que en un principi semblava assequible per a tots, va resultar una mica dura degut als desnivells del terreny i a la malesa que anava fent-se amb el traçat de les sederes cosa que feia difícil la progressió dels caminants.

Al voltant de les 15.00 hores arribaven els expedicionaris a Montanejos.

SECCIÓ BTT

Ruta endurera de 30,51  km.1000 m. Temps: 5.00 hores

L’eixida amb BTT no va defraudar i Vicent Reig de GEOEXTREM (http://www.geoextrem.com/) ens va portar per pistes i sendes de la zona on no faltaren les baixades tècniques i molt divertides.

La ruta va passar per la senda Sancho una baixada tècnica per a arribar a l’embassament d’Arenós, i després pujar per la pista de l’Argila per a arribar a la Trompada amb unes vistes al·lucinants, després baixàrem per la senda el frontó que és un circuit d’enduro i DH per a continuar per la senda del Colladillo que finalment ens va portar a MONTANEJOS.

En aquesta activitat participaren 20 bikers que fins i tot vingueren directament amb els seus vehicles des d’Alcoi fins al punt de sortida.

SECCIÓ ESCALADA

L’esfige 100m de paret amb un grau de dificultat 6c

David Sanz i Antonio Payá (Llargui) escalaren aquest mític paredó. Una via molt tècnica i dura, amb un grau de dificultat  inclús superior a l’especificat al plànol.

Al Barranc de la Maimona

Dani Cabrerizo i Siba

Cocaina 20 m, V+

El médico en casa 20 m, IV+

Mariquita la traviesa 20 m, V

Con Toño to l’otoño 25 m, 6a+

VESPRADA de dissabte 19 de març

SECCIÓ MUNTANYISME – JUVENILS –  BTT – ESCALADA

Pràctiques d’escalada al Barranc de la Maimona i zona d’iniciació.

Quasi tots els participants en les activitats del matí s’aproparen a aquestes zones per tal d’iniciar-se en l’escalada.

Estigueren escalant fins les 19.30 h moment en el que ja començava a fer-se de nit.

NIT de dissabte 19 de març

SECCIÓ MUNTANYISME – JUVENILS –  BTT – ESCALADA

Sopar de germanor a l’Hotel-Restaurant Xauent a Montanejos

42 adults i xiquets del CEA  es reunirem en una “taulà” per tal de conviure i contar-se les experiències viscudes al llarg del dia.

MATÍ de diumenge 20 de març

SECCIÓ MUNTANYISME

BARRANC DEL LOBO (sec)

Nou components de la secció es desplaçaren cap la població de Cirat a 7 km de Montanejos per tal de baixar el Barranc del Lobo.

Un barranc normalment sec, prou fàcil, amb ràpels no molt llargs i amb alguna eixida de ràpel complicada.

SECCIÓ BTT

MONTANEJOS SENDA BOJERA: 27 km, 950 m, 5 hores

6 bikers amb ganes de repetir un dia mes amb les espectaculars vistes i al·lucinants rutes endureres començant per una senda espectacular que passa per dalt de l’estret per a aterrar en el doll de l’embassament d’Arenós, després pujarem per la pista de l’argila per a coronar el Pujol i continuarem una senda de baixada para arribar al poble dels Calpes on es menjarem un bon bocata i un café, continuem la ruta per senda per a arribar a una pista que ens va portar al barranc de la Maimona que baixarem a MONTANEJOS per una senda al·lucinant nomenada la Bojera, possiblement la zona més espectacular de MONTANEJOS.

SECCIÓ ESCALADA

Zona del camp de tir

Alex Mora, Natxo Gómez, Eina Sellés i Dani Cabrerizo. Escalaren vàries vies a  zona del camp de tir, més concret al sector de l’Agulla la Bruixa, escalant vies de l’agulla, de la sombra de la agulla, l’esquena la bruixa.

La ley del fumeta 30 m 6a+

Huele a quemao 5c

Estrecho de pecho 6a+

Top