Intercomarcal

Centre  Excursionista  Alcoi

MARXA INTERCOMARCAL:     23 de Febrer de 2014

Serra dels Plans – Rentonar:  Eixida del Pou de les Saleres (Urb. Estepar), Colònia dels Plans, carena i cim dels Plans (1.330 m.s.n.m.), pou del Rentonar, barranc del Rentonar, mas de Devesa, mas de La Pastora, pou de les Saleres.

Distància aproximada:  14 Km.  /  Nivell de dificultat:  Mitjà

Eixida: A partir de les 7:45 h. del matí, control d´eixida de tots els participants. Hi haurà timó i herbero per a tots, abans de començar la marxa. A les 8:30 h. es donarà l´eixida a la marxa a peu.

ASSEGURANÇA:  –Amb Llicència Federativa FEDME 2014: Gratuït

–No federats: 3 Euros. El pagament es pot realizar

mitjançant ingrés al número de compte de La Caixa:

2100  4154  18  2200004563  o el mateix dia de la

Marxa, en el control d´eixida.

INSCRIPCIÓ  PRÈVIA  OBLIGATÒRIA,   enviant un correu  al Centre Excursionista Alcoi:  centrexcursionistalcoi@gmail.com   indicant:

INSCRIPCIÓ INTERCOMARCAL 2014: Nom i Cognoms, Telèfon, Correu electrònic, Data de naiximent, Club/Centre esportiu, Nº de llicència federativa i data en la que es va fer l´ingrés.

En compliment de la Llei 2/2011, de 22 de març, de la Generalitat Valenciana, de l´esport i l´activitat física de la Comunitat Valenciana, els centres/clubs organitzadors, no admetran la participació de persones sense Llicència d´assegurança FEDME 2014, o que no s´inscriguen prèviament i abonen la corresponent assegurança d´accidents per als no federats.

Top