Els atletes del nostre club participen en el Campionat d’Espanya de Clubs de Marxa Nòrdica

Els atletes del nostre club participen en el Campionat d’Espanya de Clubs de Marxa Nòrdica i, a pesar de no poder comptar en la clasificación final, aconsegueixen molts bons resultats.
Ells marxadors del Club Excursionista d’Alcoi van participar el passat dissabte 4 de juny en el Campionat d’Espanya de Clubs, que va tindre lloc en el Parc Olarizu Vitoria Gasteiz (Alava).
Per un error en el termini d’inscripcions el nostre esportistes no van poder competir oficialment en el campionat, però malgrat això van participar amb ganes de demostrar tot el seu talent i força d’equip a la categoría Open.
La jornada va resultar tan brillant per als nostres marxadors, que hagueren pogut optar a les places de podi del campionat estatal.
No obstant aixó, van aconseguir varios podis al Open.
Els nostres esportistes estan molt contents pels resultats i asseguren que el grup de marxa nòrdica del CEA mai deixarà de tindre l’esperit d’equip i competitiu siguen les circumstàncies que siguen.
Enhorabona marxadors!

Com Sempre des del Centre Excursionista d’Alcoi volem agrair la col·laboració dels nostres patrocinadors “Eat green”, “Gascó construcciones”, “Clínica Tajibo Alcoy”, “Kiero Factory”, “Piveka” i “Masia La Mota”  i “BPM Proyectos Métalicos” pel seu suport en les nostres curses.

 

Top