Cap de setmana curt, però intens per a la secció de Trail del Centre Excursionista Alcoi

Cap de setmana curt, però intens per a la secció de Trail del Centre Excursionista Alcoi

El cap de setmana començava amb una carrera d’asfalt de curta distància però que va resultar molt satisfactòria per al component del nostre equip Gabriel Delgado, qui amb un ritme de 3’ 38”/km va aconseguir una segona posició a la I APCA 7k celebrada a Onil. Açò va suposar el primer pòdium per a Gabriel, la qual cosa esdevé un extra de motivació per a futures carreres.

 

Gabriel Delgado al seu primer podium, i de segur que no serà l’últim

El CEA TRAIL continua competint en l’exigent modalitat dels KV.

El Puig Campana i la calor refermen no deixen baixar dels *40min a cap participant de la prova. Els nostres, realitzen una bona competició amb un 17é i 25é lloc de la general en l’Autonòmic de Quilòmetres Verticals

David Miró

David Miró amb un temps total 48:50’’ (17é general) i Mauro J. Pastor amb 52:50” (25é general), van disputar a nivell federat l’Autonòmic de Quilòmetres Verticals de la Comunitat Valenciana en l’imponent cim del Puig Campana (1.404m).

Mauro Pastor

 

L’objectiu de tots dos corredors del CEA TRAIL era realitzar la millor carrera possible ja que les lesions en els últims mesos han sigut la tònica general en els seus entrenaments i sessions diàries.

 

Havien acumulat mesos d’entrenaments creuats i menys quilometratge de l’esperat però el resultat va ser millor de l’esperat. A vegades, menys és més.

Top