2011-04-02 BTT · Sendes de Bocairent

Rutilla guapa guapa realitzada per Siba, Gabi, JR, Dani, Raul, Natxo, Rafa i servidora. Hem seguit més o menys el track fins a Bocairent (Barranc, Garrofero, Font Mariola, Senda de Montserrades). Finalment no hem fet cap de les altres sendes, perque estic segur que aquesta es la més divertida i llarga de les 4, i no ha defraudat.

Després esmorçar al bar l’Aljub de Bocairent i exploració de GR-7 com a alternativa per “tornar a pujar”. I ha sigut tot un acert!!, es la millor opció amb diferència: Exceptuant tres trams curts, (2 curts i passar 2 escalons seguits), la resta es tota ciclable, durilla però ciclable. Molt recomanable Jordi per a demà!.

Després hem tornat pel Mas del Reiner, Somet, Sotarroni, Comellars i Barxell on jo m’he quedat. La veritat es que ha quedat una rutilla molt xula 😉

Per a veure més fotos anar a la GALERIA

Top