Joan Montes i Núria Tormo, signen un gran cap de setmana per a l’orientació alcoiana.

Novena Prova de la lliga auntonómica a Xàtiva.

El Club Excursionista Alcoi suma una nova actuació d’èxit, en la recta final de la lliga autonómica. Aquesta vegada a terres valencianes.
L’equip alcoià viatjà a la localitat de Xàtiva per afrontar la novena prova del calendari. Una cursa que estrenava mapa, i en el que el seu afamat castell prenia un original protagonisme.
Joan Montes, el corredor promesa de la secció, va guanyar amb contundència, en una categoria en la que la lluita pel pòdium entre els joves corredors aquesta temporada, està molt renyida.
L’ orientador d’Alcoi, a pesar de la seua curta edat, va controlar la cursa de principi a fi, salvant les diferents zones técniques en que es dividia el mapa. La variabilitat de terrenys obligà a Joan a còrrer controlant el ritme i la concentració per evitar errades importants en la navegació.
El desnivell acumulat del traçat, procovà que els participants sofriren un desgast considerable. A la fi, l’alcoià no va fallar als punts més técnics, i es classificava en primera posició, per davant dels seus rivals directes del Centre Esportiu Colivenc d’Onil. Acumula doncs, una important quantitat de punts i es manté en la disputa de la lliga de la Comunitat Valenciana, a falta d’una única prova que es celebrarà a Nàquera (Valencia) el proper 17 de desembre.
Per altra banda, a la categoria de veteranes 35, Nuria Tormo novament, aconsegueix pujar al segon graó del pòdium, a molt poca distància de la seua principal adversària. La experimentada orientadora ha destacat durant tota la temporada per la seua regularitat, i deixa obert el títol de la temporada que es decidirà a la darrera competició.

Top